Over mij

Hoi jij!

Ik ben Annerieke, het gezicht achter deze website. Ik studeerde marketing aan de universiteit in Groningen, werkte een paar jaar bij verschillende bedrijven (van grote traditionele tot kleinere hippe startups) en kwam uiteindelijk tot de conclusie: ik wil voor mezelf beginnen. En dus zegde ik in oktober 2018 mijn vaste baan op.

Op dit moment verdien ik mijn inkomen als tekstschrijver en door online cursussen en e-books te verkopen.

Op deze website neem ik je mee in mijn ondernemersreis: ik deel van alles over hoe ik het ondernemen beleef, mijn (online) marketing activiteiten en af en toe misschien eens een hersenspinsel. Wie weet kan ik je inspireren om ook voor jezelf te beginnen – als dat is wat je wilt – vind je het gewoon leuk om mee te lezen. Je bent in ieder geval van harte welkom.

Nog wat geinige wetenswaardigheden over mij:
  • Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Twente, vertrok op m’n 18e richting het noorden en woon nu al meer dan 13 jaar in – er gaat niets boven – Groningen.
  • Met mijn 1.84 (+6 cm met hakken) vinden de meeste mensen mij vrij lang. Ik vind de meeste mensen vrij klein ;).
  • Ik ben behoorlijk eigenwijs, maar heb meestal geen zin om discussies aan te gaan. Ik heb daarom geleerd om stil te blijven en vervolgens mijn eigen plan te trekken. Dat werkt best goed.
  • Ondanks dat ik ‘van huis uit’ online marketeer ben, vind ik het doodeng best spannend om mezelf online te laten zien. Daarom push ik mezelf een beetje om video’s te maken – the magic happens immers outside of your comfortzone – en daar ben jij getuige van.
  • Naast goede wijn kun je me ‘s nachts wakker maken voor Berner Sennenhonden en alles wat te maken heeft met pretparken en kermisattracties.
  • Ik ben gek op allerlei soorten muziek. Op dit moment is de heerlijk foute Spaanse reggaeton van mijn naamgenoot Enrique mijn favoriet.
Meer weten over mij en mijn ondernemersreis?

Ik ben te vinden op Instagram en LinkedIn, maar ik deel mijn content niet tot nauwelijks op social media. Niet omdat ik tegen social media ben, maar omdat ik me er op dit moment ontzettend snel door laat afleiden. Bovendien geloof ik dat je niet per sé social media nodig hebt om jezelf of je bedrijf online te vermarkten.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe content kun je je het beste aanmelden voor mijn mailinglijst. Als je hieronder je e-mailadres achterlaat krijg je automatisch een seintje zodra ik een nieuw artikel en/of video heb geplaatst:

Heb je andere vragen of opmerkingen? Je mag me altijd even een berichtje sturen op a.kortier@gmail.com.